Interbug asigurari

Broker de asigurari

Asigurari Cargo

Asigurarea Cargo acopera avarierea sau pierderea bunurilor/marfii in timpul transportului terestru, aerian sau maritim.

Acest tip de asigurare ofera avantaje si oportunitati considerabile daca este incheiata corect si conform cu nevoile afacerii dumneavoastra.

Eroarea frecventa pe care o fac foarte multe companii este ca se bazeaza pe asigurarile CMR ale furnizorilor lor companii de transport. In felul acesta, marfa dumeavoastra este acoperita doar in cazul unor daune produse din vina transportatorului.

Stiati de ce aveti nevoie de Cargo, chiar daca transportatorul Dumneavoastra are asigurare de raspundere pentru marfa transportata in calitate de caraus (CMR)?

Aveti nevoie de asigurare Cargo si pentru ca asigurarea transportatorului nu acopera daunele provocate marfurilor Dumneavoastra de izbucnirea unui incendiu, intr-o parcare special amenajata, incendiu ce se propaga si afecteaza si mijlocul de transport in care se transporta marfurile Dumneavoastra.

Ati luat in calcul faptul ca transportatorul dumneavoastra ar putea sa nu isi plateasca ratele aferente politei CMR?

Noi vom fi acolo pentru a verifica daca aveti nevoie de o polita de asigurare Cargo si vom construi acoperirea asigurativa potrivita specificului companiei Dumneavoastra