Interbug asigurari

Broker de asigurari

Servicii de audit

Auditul contractelor de asigurari existente

Contractele de asigurari au un limbaj propriu, excesiv de specializat. Interbug Insurance Broker realizeaza o analiza profesionista a acestora , furnizand intr-un timp foarte scurt un studiu care sa contina informatii despre societatile de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare in contextul ofertei de piata. Toate acestea sunt insotite de comentariile si recomandarile noastre, astfel incat sa puteti avea o imagine clara a felului in care va este protejat patrimonial.

Consultanta de specialitate

Pentru a putea lua cea mai buna decizie cu privire la modul in care ar trebui sa va protejati patrimoniul ca, precum si pentru a putea hotari care dintre multitudinea produselor de asigurare de pe piata va este necesar sau nu, Interbug Insurance Broker prin analistii sai de risc analizeaza conditiile de risc si va recomanda solutii profesioniste.

Intermedierea contractelor de asigurare

Interbug Insurance Broker realizeaza o conexiune intre client si asigurator, dar reprezinta doar interesele clientului, punandu-i acestuia la dispozitie informatii de actualitate despre asiguratori si conditii de asigurare. In acest fel, Interbug Insurance Broker isi foloseste intreaga experienta, astfel incat clientul sa poata beneficia de conditii optime atat in momentul subscrierii politei de asigurare, cat si pe parcursul derularii acesteia si, mai ales, in cazul producerii evenimentului asigurat.

Gestionarea contractelor de asigurare

Cu ajutorul unei aplicatii soft interactive creata special pentru a facilita gestionarea contractelor de asigurare va vom informa periodic despre situatia ratelor sau politelor scadente, va vom oferi acces gratuit 24h/24h la aceasta aplicatie pentru a va putea vizualiza oricand doriti toate informatiile care au condus la emiterea politei de asigurare, eventualele acte aditionale ale acesteia, coordonatele necesare efectuarii platilor ratelor de prima, sau orice alte informatii in vederea derularii in bune conditii a contractelor de asigurare.

Asistenta in caz de dauna

Prin intermediul personalului nostru de specialitate Interbug Insurance Broker va ofera asistenta in momentul producerii daunei, asigurand o instrumentare corecta a dosarului de dauna , efectuand la cererea Dvs.avizarea daunei si informandu-va periodic cu privire la derularea acestuia. In acest mod, Interbug Insurance Broker are un aport semnificativ in lichidarea daunei in cel mai scurt timp posibil si in conditii cat mai avantajoase pentru Dvs.

Consultanta in vederea achizitionarii de credite sau leasing

  • Oferta comparativa a produselor similare ale bancilor
  • Prezentarea solutiilor financiar-bancare optime
  • Intocmirea dosarului pentru obtinerea finantarii
  • Urmarirea dosarului pana la decizia finala